Lagindela sina gäster kan man göra på många sätt

Bilderna delades in i filmstjärnor, idrottsstjärnor etc. Vi använde en mörk choklad från Marabou. Bilderna monterades i photoshop och sändes in via mail.

Arket är 19×27 cm så det fick plats med 45 bilder på ett ark.

Bilderna du får av oss kan du frysa och på så sätt få i stort sett obegränsad hållbarhet. Du kan också lufttorka dem. Som torra och frysta är de mycket sköra och du bör hantera dem varsamt. Det är inte bara tårtor, mazariner som du kan lägga dem på. Varför inte dekorera desserten?

Pannacotta betyder kokt grädde. Riktigt mumsigt men innehåller många kalorier.

(4 portioner)
3 dl vispgrädde
0,5 vaniljstång
1 kanelstång
4 kardemummakärnor
0,5 dl socker
2 gelatinblad

Så här gör du:

1. Skrapa ur fröna ur vaniljstången. Koka upp grädde, socker, vaniljstång, vaniljfrön. Du kan givetvis smaksätta med något annat om du vill.

2. Blötlägg gelatinet i minst 5 min i kallt vatten. När grädden kokat upp, så tar du av den från spisen och låter den svalna av lite och rör ner gelatinbladen så de löser sig.

3. Häll upp i portionsformar och ställ i kyl tills pannacottan stelnat, vilket tar någon timme. Doppa formen i lite varmt vatten så lossnar panacottan lätt.

4. Lägg på bilden på toppen och garnera med bär eller vad du tycker om

E-posta din bild till bild@catus.se

Vi gör bilden oftast samma dag som den kommmer.Det innebär att du kan ha bilden redan nästa vardagdag. Räkna dock med någon extra dag eftersom posten kan vara försenad. Var ute i god tid. Skall du lagra bilderna länge så är de utmärkta att frysa. De tinar på några minuter. Lägg på bilderna så de får kontakt med grädden ca 1-4 timmar före severing. Då blir de mjuka och fina.

Priset för ett ark är 105:- + moms och frakt. = 164:- Arket är ca 19×27 cm (A4)

Är du osäker så tveka inte att ringa oss på tel 0455-13400

Skär ut bilderna
Värm upp bilderna
Får du över bilder kan du göra en bildpanacotta!